Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Στο γήπεδο της Χάλκης με το βλέμμα στον Αχαρναϊκό

Το σαββατοκύριακο ο ΓΑΣ Ιάλυσος δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς ήταν η σειρά του για ρεπό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.
Πλέον οι «τοξοβόλοι» στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό, έτσι ώστε να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή τους προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του πίνακα, πραγματοποιώντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Η προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές ξεκίνησε χθες στο γήπεδο του Α.Σ. Χάλκης στην περιοχή της Παστίδας, μετά από το ρεπό που είχαν την Κυριακή για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.
Το πρόγραμμα έγινε το μεσημέρι, με τον Θανάση Τερζή μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, καθώς το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΟ για το μεσημέρι της Κυριακής.
Το ευχάριστο για τον Θανάση Τερζή είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, καθώς και ο Βαγγέλης Ρεκλείτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στις προηγούμενες ημέρες.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να διατηρηθούν χαμηλά οι τόνοι και να συνεχίσουν την εντατική δουλειά για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, προκειμένου να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου