Αθλητικά

Διαγόρας: Επιτέλους έδειξε τα… δόντια του

Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν παρά πολλές για τον Διαγόρα, που στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 είχε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Επιτέλους οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» έδειξαν τα… δόντια τους, επαναφέροντας τον σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών, καθώς επικράτησαν την Κυριακή μέσα στο γήπεδο του Πύργου του τοπικού Πανηλειακού με σκορ 2-0 για την 8η αγωνιστική.
Ο Διαγόρας έλεγξε την αναμέτρηση από το πρώτο λεπτό και ήταν αποτελεσματικός στις επιθετικές του ενέργειες, φτάνοντας εύκολα στην κατάκτηση της νίκης, που εκτός από βαθμολογικά τόνωσε και ψυχολογικά την ομάδα ενόψει της συνέχειας.
Τώρα όλοι στον «γηραιό» θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι στον Πύργο και να συγκεντρωθούν στην συνέχεια του πρωταθλήματος, προκειμένου να… χτίσουν ένα σερί νικών που θα τους επαναφέρει στην διεκδίκηση της ανόδου, αρχής γενομένης από το εντός έδρας τοπικό ντέρμπι με τον Φοίβο για την 9η αγωνιστική του 6ου ομίλου.
Η προετοιμασία του Διαγόρα ξεκίνησε χθες στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Πέτρο Ρουτζιέρη να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του. Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής στον Πύργο εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.
Σήμερα οι αθλητές αναμένεται να έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις που θα να είναι καθημερινές έως και το πρωί του Σαββάτου οπότε θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, αφού το παιχνίδι με τον Φοίβο αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΟ για το μεσημέρι της Κυριακής.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Στάθη Προβατίδη, καθώς ο έμπειρος αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή και στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει αν ο Ρουτζιέρης θα μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του ενόψει Φοίβου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου