Αθλητικά

Φοίβος: Προβληματισμός, ανασύνταξη και… Κύπελλο Δωδεκανήσου

Ακόμα μία ήττα γνώρισε την Κυριακή ο Φοίβος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη συνετρίβη την Κυριακή από τον Διαγόρα με σκορ 5-0, στο τοπικό ντέρμπι για την 9η αγωνιστική του 6ου ομίλου.
Οι Κρεμαστενοί δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να… μπουν στο παιχνίδι, γι’ αυτό και παραδόθηκαν στις ορέξεις των ποδοσφαιριστών του «γηραιού», γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα με… κάτω τα χέρια.
Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί προβληματισμός κυρίως για την εικόνα της ομάδας στο κυριακάτικο ντέρμπι, με τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη να καλείται να βρει λύσεις, έτσι ώστε ο Φοίβος να βελτιωθεί, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, καθώς αν συνεχιστεί η ίδια κακή εικόνα ο σύλλογος δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα.
Πλέον οι Κρεμαστενοί καλούνται να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους, προκειμένου να παρουσιαστούν καλύτεροι στην συνέχεια της σεζόν.
Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου ο Φοίβος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ Βάρδας, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο, ωστόσο, νωρίτερα έχει υποχρεώσεις για το Κύπελλο Δωδεκανήσου, καθώς την Τετάρτη στις 14:30 θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων από την ομάδα της Κύπρου.
Ο Σάββας Ορφανίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι στιγμής, έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία στους λεγόμενους βασικούς να… πάρουν ανάσες, με την νίκη- πρόκριση να αποτελεί το μοναδικό στόχο των Κρεμαστενών, προκειμένου να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και για να τονωθεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο Δωδεκανήσου θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Κρεμαστής, με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, καθώς χθες ο έμπειρος τεχνικός έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν, μετά από την βαριά ήττα της Κυριακής από τον Διαγόρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου