Αθλητικά

Α. Σ. Ρόδος: Στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» η προετοιμασία

Την προσοχή του στον Ορφέα τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, έχει στρέψει ο Α.Σ. Ρόδος.
Τα «ελάφια» που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία νίκη στην συλλογή τους, έτσι ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου που είναι ο μεγάλος φετινός τους στόχος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» όλες οι προπονήσεις της εβδομάδας θα διεξαχθούν στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» έπειτα από απόφαση του προπονητή Θανάση Δέδε.
Ο έμπειρος τεχνικός πήρε αυτή την απόφαση, καθώς το «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, παρόμοιο με του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων όπου θα γίνει το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ορφέα, προκειμένου να συνηθίσουν οι ποδοσφαιριστές για να προετοιμαστούν όσο καλύτερο γίνεται.
Στο χθεσινό πρόγραμμα που διεξήχθη το μεσημέρι, μετά το απαραίτητο ζέσταμα, το βάρος έπεσε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και την Παρασκευή που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, αφού το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» της πόλης μας αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι στο στρατόπεδο των «ελαφιών» δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Θανάση Δέδε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου