Αθλητικά

Διαγόρας: Η ενίσχυση σε πρώτο πλάνο

Μετά και από την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία του Σαββάτου σε βάρος του Παλληνιακού με σκορ 1-0 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, όλοι στον «γηραιό» είναι σίγουροι για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια προκειμένου ο σύλλογος να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της ανόδου.
Οι «κυανέρυθροι» εδραιώθηκαν στην 2η προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα, παραμένοντας τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Ιάλυσος, ενώ αύξησαν την διαφορά τους από την ομάδα της Παλλήνης, που τους καταδιώκει, στους πέντε πόντους.
Πλέον η προσοχή των ανθρώπων του Διαγόρα βρίσκεται στην μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, προκειμένου στην χειμερινή περίοδο να καλυφθούν τα διαπιστωμένα κενά που έχει η ομάδα έτσι ώστε ο Πέτρος Ρουτζιέρης να έχει τις λύσεις που χρειάζεται για να οδηγήσει τον σύλλογο στην άνοδο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο «γηραιός» θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και άλλων μετεγγραφών, εφόσον εντοπιστούν οι κατάλληλοι αθλητές.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Διαγόρα έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, όμως θέλουν να εξετάσουν με προσοχή την αγορά έτσι ώστε να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.
Πρόθεση της διοίκησης του «γηραιού» είναι οι μετεγγραφές να έχουν ολοκληρωθεί πολύ πριν το εκτός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής και πρώτης του δευτέρου γύρου με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο ( το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πάλι στις 6 Ιανουαρίου με την 13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου, όπου ο Διαγόρας έχει ρεπό).
Πολυήμερο ρεπό
Με το εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παλληνιακό, ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις το 2018 για τον Διαγόρα, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα διακοπεί για τις γιορτές.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης λόγω της διακοπής, διαμόρφωσε ανάλογα το πρόγραμμα των προπονήσεων, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, αλλά και να ξεκουραστούν.
Συγκεκριμένα οι αθλητές προπονήθηκαν χθες και τα προγράμματα θα είναι καθημερινά ( πιθανότατα πρωινά) έως και την Πέμπτη, ενώ στην συνέχεια θα έχουν πολυήμερο ρεπό για να περάσουν με τις οικογένειές τους τις γιορτές. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου.
Νοκ άουτ ο Δήμας
Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην ομάδα του Διαγόρα από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παλληνιακό. Ο Γιώργος Δήμας τραυματίστηκε στην κλείδα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία του από την αγωνιστική δράση για περισσότερο από δύο μήνες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου