Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: «Αγκαλιά» με Άγγελο Πινιώτη

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση μίας μετεγγραφής που θα ενισχύσει σημαντικά το έμψυχο δυναμικό του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, βρίσκεται ο ΓΑΣ Ιάλυσος.
Οι «τοξοβόλοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά με την ΠΑΕ Λαμίας και τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Πινιώτη, για τον εξάμηνο δανεισμό του 22χρονου μέσου.
Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι να διευθετηθούν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Να σημειώσουμε ότι ο Άγγελος Πινιώτης επιβεβαίωσε την είδηση της μετακίνησής του στον ΓΑΣ Ιάλυσος στην ιστοσελίδα που διατηρούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΠΑΕ Λαμίας Lamiaragate3.gr .
Ο Άγγελος Πινιώτης αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έχει ύψος 1.74 και έχει φορέσει τις φανέλες του Πανιωνίου και της Καλλιθέας, έχοντας συμμετοχές στην Super League.
Πρόβλημα με Μισέλ
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μισέλ στο εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με τον Παλληνιακό για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στην χώρα του καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και είναι άγνωστο αν θα προλάβει να επιστρέψει για να τεθεί στην διάθεση του Σάκη Παπαβασιλείου.
Στα αγωνιστικά
Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος για το παιχνίδι της Κυριακής.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, ταχύτητες και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου