Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Με στόχο την πρόκριση

Σήμερα στις 14:30 η ΑΕΡΑ θα υποδεχθεί στο γήπεδο Αφάντου την Α.Ε. Κατταβιάς για την 3η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου στον όμιλο Ρόδου.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ Κατηγορίας, ωστόσο, ενδιαφέρονται και για το Κύπελλο, καθώς θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στόχος τους στην σημερινή αναμέτρηση με την Α.Ε. Κατταβιάς είναι η νίκη- πρόκριση, προκειμένου να βρεθούν στο επιπρόσθετο παιχνίδι του θεσμού, όπου θα φιλοξενηθούν από τον Α.Σ. Ρόδος, ένα βήμα πριν από τα προημιτελικά.
Το ευχάριστο για τον προπονητή των Αφαντενών Κώστα Παπαδόπουλο είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού εκτός από τον ανέτοιμο Βάσκο Μίρτσεφ που έχασε πολλές προπονήσεις λόγω του ότι βρισκόταν εκτός νησιού, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε την Δευτέρα με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία (χθες οι Αφαντενοί είχαν ρεπό).
Ψάχνει για επιθετικό
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο το έμψυχο δυναμικό τους στην χειμερινή περίοδο, ενόψει της συνέχειας της σεζόν.
Μπορεί να έχουν αποκτήσει τον Παναγιώτη Μαθιό, ωστόσο, αναζητούν και άλλο επιθετικό για την γραμμή κρούσης, έτσι ώστε ο Παπαδόπουλος να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Ήδη έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά, αναζητώντας τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου