Η Ροδίτικη κουζίνα σήμερα γιορτάζει. Δεύτερος συνεχόμενος χρόνος που το Noble Gourmet Restaurant βραβεύεται με Χρυσό Σκούφο, και επάξια συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, προσφέροντας μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις.
Όλη η ομάδα του Noble, οι Γιώργος Τρουμούλης, Stam Halfmike, Άγγελος Νικολάου, Σπύρος Κουγιός, Αγάπη Χριστοδούλου, Γιώργος Βόλας, ο Γενικός Διευθυντής του Elysium Resort & Spa, Θανάσης Τουγουντζόγλου, αλλά και οικογένειες Νίκου και Ηλία Κάτρη, αξίζουν συγχαρητήρια για την βράβευση, αλλά και για το γεγονός ότι συνεχίζουν να επενδύουν στην ανάδειξη της Ροδίτικης Γαστρονομίας. Στην εκδήλωση απονομής των Χρυσών Σκούφων, το βραβείο του Noble Gourmet Restaurant παρέλαβαν ο Stam Halfmike και ο Θανάσης Τουγουντζόγλου. To Νότιο Αιγαίο ως Γαστρονομική περιφέρεια της Ευρώπης 2019, ήταν εκεί ως τιμώμενη περιφέρεια, και ο Γιώργος Χατζημάρκος απηύθυνε χαιρετισμό.