Αθλητικά

Αύριο η ολοκλήρωση

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσου, καθώς ο προπονητής, Αλέξης Αλεξανδρής τους χορήγησε ρεπό για να «γεμίσουν τις μπαταρίες» τους, ενόψει του Κυριακάτικου μπαράζ με την ΑΕΡΑ, που θα κρίνει την πρωτιά στον 1ο όμιλο.
Οι «τοξοβόλοι» θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, η οποία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στο Οικονομίδειο.
Ο Αλέξης Αλεξανδρής, αναμένεται έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα να ρίξει το βάρος, στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του, σε αγωνιστικά παιχνίδια πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και σε ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων και στις στημένες μπάλες.
Ο νεαρός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του, γεγονός που του δίνει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Οι «τοξοβόλοι» βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται να κατακτήσουν την 1η θέση του 1ου ομίλου, που δίνει βαθμολογικό πλεονέκτημα στα play off που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας.
Είναι γνωστό ότι στόχος του ΓΑΣ από την αρχή της σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο προβιβασμός στην Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική, γι’ αυτό και θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει το πλεονέκτημα για τα play off.
Χωρίς φυσικά να υποτιμούν την ομάδα της ΑΕΡΑ, γι’ αυτό και ο Αλέξης Αλεξανδρής έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές, συγκέντρωση, πειθαρχία, διάθεση, πάθος και θέληση για τη νίκη, αφού σε τέτοια παιχνίδια αυτά είναι τα στοιχεία που κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου