Αθλητικά

Με τη δύναμη της παρέας και τον Μαθιό δικό της η Τήλος

Με πρώτο ζητούμενο να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την παρέα τους και τη συμμετοχή τους στο τοπικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και με αγωνιστικό στόχο να παρουσιάσουν ξανά μία ανταγωνιστική ομάδα, ξεκινούν αύριο Δευτέρα την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της Τήλου.
Το πρώτο ραντεβού τους έχει οριστεί για τις 3:30 το απόγευμα στο γήπεδο του νησιού, με τους Κυριάκο Σακελλάρη και Μερκούρη Μόσχο να συνεχίζουν σε ρόλο παίκτη-προπονητή και να χαίρονται για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας τους.
Οι άνθρωποι της Τήλου κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους το δελτίο του Παναγιώτη Μαθιού, κάτι για το οποίο πάλευαν από τις αρχές του καλοκαιριού (είχε γράψει σχετικά η «δσπορ»).
Παρότι ο πολύπειρος επιθετικός είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, λόγω της επικείμενης μετακόμισής του στην Αγγλία, συμφώνησε να βοηθήσει τους ακρίτες για το διάστημα που θα βρίσκεται στην Ελλάδα και όπως εκτιμούν στο νησί, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχουν τον Μαθιό διαθέσιμο.
Επιπλέον, η ομάδα συμφώνησε εδώ και καιρό με τον Γιώργο Χουτεσιώτη και θα υποδεχθεί τον μέσο Αντώνη Ατσικνούδα, ο οποίος επέστρεψε στην Τήλο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του.
Τέλος, δικαίωμα συμμετοχής στην ανδρική ομάδα απέκτησαν δύο 14χρονα ταλαντούχα παιδιά, ο Μιχάλης Σακελλάρης του Κυριάκου και ο Μιχάλης Σακελλάρης του Ηρακλή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου