Αθλητικά

Άγιος Γεώργιος: «Ευχαριστούμε τους εθελοντές, στηρίξτε μας»

Για την προσεχή Κυριακή ανανέωσαν οι άνθρωποι του Αγίου Γεωργίου το ραντεβού τους με τους φίλους της ομάδας, ώστε να συνεχίσουν, όλοι μαζί, τις εργασίες καλλωπισμού των γηπεδικών εγκαταστάσεων της Μαλώνας.
Η προσέλευση εθελοντών στο γήπεδο προχθές το πρωί δεν ήταν η αναμενόμενη, λόγω των επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων πολλών, ωστόσο όσοι παραβρέθηκαν, πρόσφεραν σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια να βαφτούν τα κιγκλιδώματα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Όσοι έμειναν μέχρι τέλους, ανταμείφθηκαν από τη διοίκηση με παραδοσιακό σουβλάκι και παγωμένη μπύρα.
«Θα θέλαμε να ζητήσουμε απ’ όλους τους Μαλωνίτες να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα και να τη στηρίξουν περισσότερο.
Γνωρίζουμε πως οι συγκυρίες δεν είναι ευοίωνες και οι καταστάσεις δύσκολες αυτή την εποχή, αλλά μπορείτε όλοι να σταθείτε “ασπίδα” της ομάδας που μας χάρισε τόσες μεγάλες στιγμές.
Στόχος να επαναληφθούν στο άμεσο μέλλον και η ομάδα να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στην επιστροφή της στα “σαλόνια” μετά από δέκα χρόνια.
Ραντεβού στο γήπεδο Μαλώνας το πρωί της επόμενης Κυριακής, ελπίζουμε να είμαστε περισσότεροι…», καταλήγει η ανάρτηση της διοίκησης τους σωματείου σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είναι ενδεικτική της επιθυμίας της για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη της προσπάθειάς της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου