Αθλητικά

Σταθερή βελτίωση και προβληματισμός για Σαμολαδά στις Φάνες

Ως σταθερά ανοδική και απόλυτα ικανοποιητική περιγράφει την παρουσία της ομάδας του στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ο προπονητής του Ακουσίλαου, Σάββας Καραβόλιας.
Στο πρόσφατο τεστ με τη Δόξα Ψίνθου, το οποίο το συγκρότημα των Φανών ολοκλήρωσε με νίκη 3-0, ο νεαρός τεχνικός διέκρινε με χαρά ουκ ολίγα θετικά στοιχεία τόσο στην ανασταλτική, όσο και στην επιθετική λειτουργία και ελπίζει να καταγράψει τα ίδια, σε ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Δαμάγητο, στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Θεολόγου.
Αν υπάρχει κάτι που προβληματίζει τους ανθρώπους του Ακουσίλαου, είναι η συνεχιζόμενη απουσία του Κώστα Σαμολαδά. Ο πρώην τερματοφύλακας του Φοίβου παραμένει εγκλωβισμένος σε επαγγελματικά ωράρια που δεν του έχουν επιτρέψει να λάβει μέρος ούτε σε μία προπόνηση και στις Φάνες έχουν αρχίσει να ανησυχούν, δεδομένου πως δεν έχουν καν στα χέρια τους το δελτίο του αθλητή.
Στην περίπτωση που ο σύλλογος δεν αισθανθεί σιγουριά για την προοπτική της συνεργασίας του με τον 22χρονο τερματοφύλακα, είναι βέβαιο πως θα στραφεί προς άλλες λύσεις, καθώς το τελευταίο που επιθυμούν οι άνθρωποί του είναι η έναρξη της νέας σεζόν να βρει την ομάδα «ξεκρέμαστη».
Τέλος, μόνο ο Γιάννης Κορκίδας, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει ένα μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση, δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι του Ακουσίλαου με τον Δαμάγητο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου