Αθλητικά

Αποφασιστικής σημασίας

Ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι του στην διάρκεια των play off του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, καλείται να δώσει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Ευκλής Σορωνής.

Η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, τον Εθνικό Αρχίπολης, με την αναμέτρηση να είναι αποφασιστικής σημασίας για τους «πράσινους», όσον αφορά την διεκδίκηση της ανόδου.
Οι Σορωνιάτες δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν τα play off καθώς μετράνε μία ήττα και μία ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αποτελέσματα που τους έχουν αναγκάσει να υποχωρήσουν στην ειδική βαθμολογία.
Γι’ αυτό και απέναντι στους Αρχιπολενούς θέλουν μόνο νίκη, για να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση της ανόδου, διατηρώντας ακέραιες τις πιθανότητές τους.

Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι αν ο Ευκλής δεν καταφέρει να προβιβαστεί, η χρονιά θεωρείται πετυχημένη από τους ανθρώπους του, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρωταρχικός στόχος ήταν η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής.
Κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι «πράσινοι» διαπίστωσαν ότι έχουν τα φόντα για το κάτι παραπάνω, γι’ αυτό και πλέον διεκδικούν την άνοδο.

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τον προπονητή, Μιχάλη Τσιβρινή είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα σε ποδοσφαιριστές του, επομένως όλοι είναι στη διάθεσή του για να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται.
Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία, θα συνεχιστεί σήμερα έπειτα από το χθεσινό ρεπό που χορηγήθηκε στους «πράσινους».
Το πρόγραμμα αναμένεται να επικεντρωθεί σε ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και ασκήσεις ταχυτήτων.
Η προετοιμασία του Ευκλή θα ολοκληρωθεί είτε αύριο, είτε την Παρασκευή ανάλογα με το πότε η ΕΠΣΔ θα ορίσει την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αρχίπολης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου