Αθλητικά

Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν τις ποινές των ποδοσφαιριστών και τις κλήσεις σε απολογία.
Η μοναδική ποινή σε ποδοσφαιριστή, επιβλήθηκε στο Νίκο Νικολή της ΑΕΡΑ (μία αγωνιστική) για την αποβολή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φοίβο.
Από εκεί και πέρα, η Π.Ε. κάλεσε σε απολογία, τις ομάδες του Διαγόρα και της ΑΕΡΑ, για τα όσα διαδραματίστηκαν στις αναμετρήσεις τους με την Ρόδο και τον Φοίβο, αντίστοιχα.
Τέλος σε απολογία κλήθηκε και η Ρόδος για τις δυσμενείς -δυσφημιστικές κρίσεις εις βάρος του δ.σ. της ΕΠΣΔ, του Οργάνου Διαιτησίας (ΤΟΔ) και σωματείων της ΕΠΣΔ.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε. είναι οι ακόλουθες:
Ποινές ποδοσφαιριστών
ΑΕΡΑ –Φοίβος στις 16/4/2014
Στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΡΑ, Νικολή Ν., ποινή μιας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στο διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα. (Άρθρο 10 παρ.1α περ.Ι του Π.Κ.).

Κλήση προς απολογία
Σύμφωνα με τις περιγραφές των αξιωματούχων αγώνων , καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη ή αυτοπρόσωπη απολογία μέχρι την Τετάρτη 30/04/2014 και ώρα 16:00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ. τα κάτωθι φυσικά και νομικά πρόσωπα:

Διαγόρας- Ρόδος στις 16/4/2014
Το σωματείο του Διαγόρα.
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από το διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή.
Επί παραβάσεων του άρθρου7 1,2,3,5,13,14,15 του Πειθαρχικού Κώδικα.

ΑΕΡΑ –Φοίβος στις 16/4/2014
Το σωματείο της ΑΕΡΑ.
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από το διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή.
Επί παραβάσεων του άρθρου7 1,2,3,5,13,14,15 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Δυσμενείς -δυσφημιστικές κρίσεις εις βάρος του δ.σ. της ΕΠΣΔ-του Οργάνου Διαιτησίας (ΤΟΔ) και σωματείων της ΕΠΣΔ

Κλήση προς απολογία
Α.Σ ΡΟΔΟΣ (Όπως εκπροσωπείται νόμιμα)
Καλείστε ενώπιον της Π.Ε. την Τετάρτη 30/4/2014 και ώρα 16:30 σε έγγραφη ή αυτοπρόσωπη απολογία σχετικά με έγγραφο /Εξώδικη δήλωση –ενημέρωση/ για απειλές και δυσφημιστικές κρίσεις κατά της ΕΠΣΔ του Οργάνου Διαιτησίας (ΤΟΔ) και Σωματείων.
Επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,5,18 σε συνδυασμό με το Άρθρο 26 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου