Ειδήσεις

Ανακοινώθηκε και επισήμως η υποψηφιότητά τους

Τους λόγους που τους οδήγησαν να μετάσχουν στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την παράταξη «Ροδίων Όραμα» του κ. Στράτου Καρίκη εξήγησαν χθες σε συνέντευξη τύπου, οι πρώην δήμαρχοι Ιαλυσού και Αρχαγγέλου κκ. Στέργος Στάγκας και Αλέκος Παπουράς.

Την συνέντευξη τύπου άνοιξε ο επικεφαλής της παρατάξεως υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Στράτος Καρίκης.

«Νιώθω μεγάλη χαρά που ο κ. Σάκης Στάγκας και ο κ. Αλέκος Παπουράς είναι κοντά μας. Είναι αυτοδιοικητικοί άνθρωποι, οι οποίοι στους δήμους που υπηρέτησαν έφεραν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Στράτος Καρίκης και πρόσθεσε πως τώρα ο εκλογικός αγώνας για όλους τους άλλους γίνεται ιδιαίτερα δύσκολος.

«Πιστεύω ότι πρέπει να υπερβούμε τον κομματισμό. Είναι άνθρωποι οι οποίοι πάλεψαν και κάνουν την υπέρβαση, να είναι κοντά μας σε ένα ψηφοδέλτιο, που είναι πάνω από πολιτικά κόμματα, ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχει ψηφοδέλτιο το οποίο εκφράζει τον πολιτικό χώρο στον οποίο παλαιότερα ή ακόμη και σήμερα είναι τοποθετημένοι», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου.

“Προσωπικά, ως μέλος συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, σύμβουλος σε πέντε διαφορετικά υπουργεία και μεταξύ αυτών στο Υπουργείο Εσωτερικών, κατάλαβα και πήρα το μήνυμα από το 1998 ότι επιτέλους ήλθε ο καιρός να κατεβάσουμε τις πολιτικές σημαίες και να υψώσουμε τις σημαίες της πόλης μας και των χωριών μας. Είναι αδήριτη ανάγκη πλέον να φέρουμε αποτέλεσμα. Ο τόπος δεν αντέχει άλλη μία χαμένη πενταετία με τα ίδια πρόσωπα που δεν ανταποκρίθηκαν σε αυτά που υποσχέθηκαν», δηλωσε ο κ. Στέργος Στάγκας. Ο πρώην δήμαρχος Ιαλυσού υπογράμμισε πως η παράταξη “Ροδίων Όραμα” έχει προοπτική για μία σύγχρονη πόλη, για ένα νησί με σύγχρονη αισθητική.

Στην ταλαιπωρία που έχει υποστεί εδώ και τρεισήμισι χρόνια, εξαιτίας εξονυχιστικών ελέγχων, αναφέρθηκε ο πρώην δήμαρχος Αρχαγγέλου κ. Α. Παπουράς ο οποίος εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να συμμετέχει ξανά στις εκλογές.

“Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή που δέχθηκα πρόταση από τον συνάδελφο Στράτο Καρίκη. Οι δρόμοι μας στην πολιτική είναι διαφορετικοί. Είναι όμως ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά του, που σε προσελκύουν να δημιουργήσεις, να προσφέρεις για να φθάσεις στην Ιθάκη.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα χαρακτηριστικά, αποφάσισα, αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες, να συμμετέχω ξανά στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλοι οι υποψήφιοι στην οικογένεια του “Ροδίων Όραμα” έχουμε ως μέλημά μας να γίνει η Ρόδος μας η κορωνίδα όλης της Ευρώπης και όλης της υφηλίου. Δεν θα σας κρύψω ότι πέρασα πάρα πολλά. Είμαι ο μοναδικός αιρετός που έχω πιστοποιητικά ελέγχου και ο νοών νοείτω. Και είναι πολύ καλό να γίνονται οι έλεγχοι. Είναι άσχημο, όταν ένας ποντικός τρώει το τυρί να εμπλέκονται όλοι… Αυτή η προσωπική μου εμπειρία δεν θα μπορούσε όμως να με κρατήσει εκτός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για άλλα πέντε χρόνια», δήλωσε ο κ. Αλέκος Παπουράς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου