Αθλητικά

Αμφίβολοι Τσάμης- Πάντιτς

Την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Άρη ξεκίνησε χθες το απόγευμα ο Κολοσσός ΒΑΠ. Οι «θαλασσί», μετά το ρεπό το περασμένο σαββατοκύριακο, επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις, με στόχο να κλείσουν νικηφόρα τη φετινή σεζόν. Η αναμέτρηση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής με τους Θεσσαλονικείς θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 18:00 και οι Ροδίτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και ευχαριστήσουν με τον τρόπο αυτό το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό τους. Ο Μιχάλης Κουταλιανός και ο Στάθης Νεραντζάκης περίμεναν τους παίκτες τους χθες στο «Βενετόκλειο» και τα «αγκάθια» για τη ροδίτικη Κ.Α.Ε. είναι η παρουσία του Άγγελου Τσάμη και του Μλάντεν Πάντιτς στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο αρχηγός του Κολοσσού ΒΑΠ δεν έπαιξε την περασμένη Πέμπτη στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου κόντρα στον Ίκαρο Χαλκίδας και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και ο Πάντιτς που τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα.
Η συμμετοχή και των δύο θα αποφασιστεί την προσεχή Παρασκευή και ανάλογα φυσικά με την κατάσταση της υγείας τους. Από κει και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και ξεκίνησε ήδη η «επιχείρηση… Άρης»! Χωρίς άγχος, αφού ο στόχος της παραμονής έχει ήδη επιτευχθεί ο Κολοσσός ΒΑΠ θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη και να διεκδικήσει την πιθανότατα να τερματίσει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν ηττηθούν στην έδρα τους, το Ρέθυμνο (από τον Ηλυσιακό) και τα Τρίκαλα (από τον Κ.Α.Ο. Δράμας). Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός περιμένει το φίλαθλο κόσμο στο «Βενετόκλειο» για το «αντίο» της φετινής σεζόν αλλά και για να παρακολουθήσει ένα ωραίο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και άγχος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου