Ανανεωμένο menu για το Ronda Restaurant Bar με την υπογραφή του 2 φορές βραβευμένου με Golden HatsAward, Greek Cuisine Award 2019 και Top Notch 2019, chef Μανώλη Πλατέλλα.
Η κάρτα ανοίγει την Παρασκευή 28 Μαϊου και το Ronda Restaurant Bar μας καλεί να δοκιμάσουμε τα δημιουργικά πιάτα από την Gastro Art Cuisine του chef.
Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα συναντά γευστικές περουβιανές συνταγές σε μια ανανεωμένη και δημιουργική κάρτα με προσθήκες από premium κρέατα ωρίμανσης, φρέσκα ψάρια, θαλασσινά κι οστρακοειδή.
Δοκιμάστε το ceviche lubina classica, καρπάτσιο χτένια, μύδια στον ξυλόφουρνο, αστακοδαγκάνα καρμπονάρα, αστακό με καπνιστή ρουταμπάγκα και John Stone dry aged Irish beef golden Tomahawk του 1kg και Irish premiumrib roast των 2kg. Συνδυάστε τα δημιουργικά πιάτα της ανανεωμένης κάρτας με ένα κρασί ή αφρώδη οίνο από τη πλούσια λίστα του εστιατορίου και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Επιλέξτε για να συνοδεύσετε το sushi σας cocktail από την ανανεωμένη λίστα, όπως το Captain’s Barrel, RedHorizon και Greek Spirit.