Ειδήσεις

Οικονομική ελάφρυνση πλημμυροπαθών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Ρόδου (ΔΕΥΑΡ), μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου του κ. Ευστ. Κουσουρνά Δημάρχου Ρόδου, αποφάσισε (με την υπ’αριθμό 73/2014 απόφασή του) την έκπτωση του τιμολογίου ύδρευσης για τους καταγεγραμμένους στις καταστάσεις πλημμυροπαθών του Δήμου Ρόδου, για το τρίμηνο που περιλαμβάνει τον Νοέμβρη του 2013.

Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρει συγκεκριμένα ότι «εγκρίνει ποσοστό μείωσης 70% στο τιμολόγιο νερού, στους πλημμυροπαθείς που αναφέρονται στην κατάσταση που συνέταξε ο Δήμος Ροδίων, στο τρίμηνο που περιλαμβάνει τον Νοέμβρη του 2013». Έπειτα από την παρούσα απόφαση, οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία της ΔΕΥΑΡ (2o ΧΛΜ ΕΘΝ. ΟΔΟΥ ΡΟΔΟΥ ΛΙΝΔΟΥ), για την αποδοχή της παραπάνω απόφασης.

Σε περίπτωση που ο λογαριασμός αυτός έχει εξοφληθεί, να υπολογιστεί η έκπτωση και να δοθεί ως πίστωση.
Ειδικότερα, κατά την περίοδο των πλημμυρών στις 21-11-2013, υπήρξαν νοικοκυριά τα οποία πλημμύρισαν στα διάφορα σημεία του νησιού και οι καταναλωτές θα έχουν χρησιμοποιήσει εκτάκτως νερό για τον καθαρισμό των νοικοκυριών τους. Για αυτό τον λόγο και η υπηρεσία της ΔΕΥΑΡ, μερίμνησε ώστε οι πλημμυροπαθείς να μην υποστούν μια ακόμη επιβάρυνση στον οικονομικό τους προϋπολογισμό.

Για την εκτέλεση της απόφασης
ο Γενικός Διευθυντής Διακομανώλης Εμμανουήλ
Διπ/χος Μηχ/γος
Μηχανικός

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου