Αθλητικά

Αύριο αποφασίζει ο Εθνικός, την ευκαιρία του περιμένει ο Ορφέας

Ενώπιον της ευκαιρίας να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries βρίσκεται ο Εθνικός, μετά την απόφαση της διοίκησης του Αγίου Ισιδώρου να παραιτηθεί του δικαιώματος να διατηρήσει την ομάδα της στα «σαλόνια» του τοπικού.
Οι παράγοντες του σωματείου της Αρχίπολης θα συνεδριάσουν εκτάκτως αύριο Τρίτη το βράδυ, προκειμένου να αξιολογήσουν τα δεδομένα, να καταγράψουν τις υπάρχουσες δυνατότητες και εν τέλει, να αποφασίσουν για το αν θα απαντήσουν καταφατικά στην πρόσκληση που τους απηύθυνε η ΕΠΣΔ.
Η σχετική προθεσμία εκπνέει την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των επαφών που θα έχουν οι Αρχιπολενοί με τέσσερις πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν την εμπειρία της Α’ κατηγορίας, καθώς η γενναία ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού είναι απαραίτητος όρος προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.
Στην περίπτωση που η τελική απάντηση του Εθνικού είναι αρνητική, σειρά θα πάρει ο Ορφέας. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να επιθυμούν σφόδρα τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, δείχνουν να είναι έτοιμοι και αν τους δοθεί η ευκαιρία, θα την αρπάξουν από τα «μαλλιά».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου