Ειδήσεις

TUI: Η Ελλάδα μεταξύ των διεθνών τουριστικών προορισμών

Το εγκώμιο της χώρας μας, αλλά και το ότι αυτή βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των τουριστών για το 2014, έπλεξε για μια ακόμη φορά ο ισχυρός άνδρας του group της TUI Peter Long.

Σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι οι κορυφαίοι φετινοί προορισμοί του group είναι η Ελλάδα, η Ibiza και η Lanzarote, ενώ ανακοίνωσε σημαντική βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου με τα στοιχεία έως τα τέλη Μαρτίου, γεγονός που οφείλεται και στην αύξηση της τιμής των πωλούμενων τουριστικών πακέτων.

Ακόμη δημοσιοποίησε την λειτουργία τριών μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του Ομίλου Σε Ίμπιζα, Τζαμαϊκα και Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί η συνεχιζόμενη κακή πορεία της Αιγύπτου, λόγω των γεγονότων.
Οι συνεχείς αναφορές του CEO της TUI στην Ελλάδα, αποδεικνύουν την καλή χημεία που έχει αναπτύξει με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, την συνεχώς ισχυροποιούμενη θέση της χώρας μας στην “ατζέντα” του πολυεθνικού κολοσσού, και βέβαια την πολύ καλή πορεία της TUI HELLAS και τα συνεχώς βελτιούμενα οικονομικά της αποτελέσματα. (ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου