Ειδήσεις

Ικανοποίηση εκφράζει η Ν.Δ. για τα εκλογικά αποτελέσματα

«Διεξήχθη ένας ωραίος εκλογικός αγώνας στον πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης. Εντυπωσιακό είναι πως οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης, που προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και να φέρουν τη μεγάλη ανατροπή, δεν υπάρχουν πουθενά στο χάρτη».

Αυτό δήλωσε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νατάσσα Βενετοκλή και πρόσθεσε πως η αντιπολίτευση δεν κατάφερε σε όλη τη χώρα, με εξαίρεση ενδεχομένως την Αττική, να κερδίσει κάποιο Δήμο ή Περιφέρεια.
“Οι κυβερνητικές δυνάμεις θα επικρατήσουν και στο δεύτερο Δήμο της χώρας. Τοπικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα”, δήλωσε η κ. Βενετοκλή και πρόσθεσε πως ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος απέδειξε πως έχει αυτοδιοικητική ατζέντα η οποία μπορεί να πείσει την κοινωνία.

“Ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος πήγε πολύ καλά. Στο Δήμο Ρόδου δεν δώσαμε χρίσματα και στηρίξεις γιατί είχαμε δυο ανθρώπους απο την παράταξη της ΝΔ. Και οι δύο είχαν καλή και αξιοπρεπή παρουσία. Έδωσαν ένα ωραίο αγώνα. Τα ποσοστά τους είναι ικανοποιητικά. Είμαι σίγουρη πως θα έχουμε και ένα εξίσου ωραίο δεύτερο γύρο”, δήλωσε η κ. Βενετοκλή.
Σε ερώτηση σχετικά με τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους, που στήριξε η ΝΔ στα νησιά, η κ. Βενετοκλή δήλωσε:

“Σε όλα τα Δωδεκάνησα τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά. Στη Χάλκη, την Κάλυμνο, την Κάρπαθο, την Κάσο, την Πάτμο, όλα τα άτομα που είχαν ατζέντα που εκπροσωπούσε τη ΝΔ είτε εξελέγησαν από τον α’ γύρο ή είναι τα φαβορί για το δεύτερο”.
Η κ. Βενετοκλή δήλωσε ακόμα πως τώρα ξεκινά η μεγάλη μάχη για τις Ευρωεκλογές.
“Η ΝΔ ετοιμάζεται. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ σημαντική. Μέχρι τώρα ο κόσμος έδινε έμφαση στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στη Ρόδο θα έρθει και κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ από την Αθήνα”, δήλωσε η κ. Βενετοκλή και πρόσθεσε πως η ΝΔ στέλνει στελέχη της στην Περιφέρεια για να ενημερώσουν το εκλογικό σώμα.
Σε ερώτηση σχετικά με την επίσκεψη στη Ρόδο του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά, η κ. Βενετοκλή δήλωσε:
“Η επίσκεψη δεν έχει κλειδώσει οριστικά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα πάντως θα πρέπει να έρθει αύριο Τετάρτη, 21 Μαΐου”.

“Ο αγώνας συνεχίζεται. Η μάχη εστιάζεται στην εβδομάδα που διανύουμε. Ο δεύτερος γύρος θα κρίνει ποιος θα διοικήσει τα νησιά μας. Νομίζω πως το Αιγαίο θα πάει μπροστά. Είναι ανάγκη ο κόσμος να καταλάβει πως δεν θα πρέπει να είναι χαλαρός. Να ψηφίσει συνειδητά, όπως και στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”, δήλωσε η κ. Βενετοκλή.
“Οι Ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές. Οι πολίτες θα καταλάβουν πως η χώρα χρειάζεται σταθερότητα”, δήλωσε η κ. Βενετοκλή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου