Αθλητικά

Δύσκολα για Ρασίντ!

Μόνο αν συμβεί κάτι εξαιρετικά απρόοπτο θα συνεχίσει στον Ιπποκράτη Κω η Νιβέιν Ρασίντ, η οποία θα δοκιμάσει την τύχη της στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου (W.N.B.A.). Η νεαρή αθλήτρια φέτος αποτέλεσε την «ατραξιόν» όχι μόνο του Ιπποκράτη αλλά και σε ολόκληρο το πρωτάθλημα της Α1, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ελληνικών ομάδων. Πριν ολοκληρωθούν τα πλέι-οφ, η Ρασίντ με άδεια της διοίκησης μετέβη στην Αμερική και δοκιμάζεται από ορισμένες ομάδες προκειμένου να βρει μία θέση στο W.N.B.A. Αυτό σημαίνει ότι λιγοστεύουν οι πιθανότητες να παίξει και τη νέα χρονιά στον Ιπποκράτη Κω. Άλλωστε, ακόμη κι αν δεν κερδίσει την εμπιστοσύνη κάποιας μεγάλης ομάδας στην πατρίδα της, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, που θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση της.
Σε περίπτωση που η Ρασίντ δεν παραμείνει στον Ιπποκράτη, στην Κω θα πρέπει να ψάξουν για νέο «λαβράκι», αφού φέτος η νεαρή αθλήτρια συνέβαλε τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας, που τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1. Από κει και πέρα θα γίνουν συζητήσεις με τις αθλήτριες εκτός Κω (Ζωή Κεχαγιά, Ηρώ Κουφογιάννη, Ελίνα Ισκιόγλου, Ξένια Χελιώτη), αφού ο στόχος του Μιχάλη Καπλανίδη είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας και από εκεί και πέρα να γίνουν ελάχιστες προσθήκες. Άλλωστε, όπως έγραψε και η «δσπορ», η Βικτώρια Γούναρη είναι η αθλήτρια που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να επιστρέψει στην Κω και να ντυθεί ξανά στα χρώματα του Ιπποκράτη. Η 19χρονη αθλήτρια φέτος έπαιξε στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ο οποίος υποβιβάστηκε στην Α2 Κατηγορία και σκοπεύει να επιστρέψει και πάλι στην Κω, ώστε να παίξει ξανά στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου