Αθλητικά

Σωτήρης Αντωνίου: «Να διατηρηθούμε ως το φινάλε στην κορυφή»

Ο προπονητής της ΠΑΕ Ρόδος Σωτήρης Αντωνίου μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα Mikriliga.com.
Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:
Η Ρόδος βρίσκεται στην πρώτη θέση του Νότιου ομίλου της Super League 2 και ο Σωτήρης Αντωνίου έδωσε το σύνθημα μέσω της Mikriliga.com προκειμένου να συνεχίσει να είναι στην κορυφή ως το φινάλε του πρωταθλήματος
Στόχος της Ρόδου είναι από την αρχή της χρονιάς η άνοδος στην Super League 1 και μετά το πολύ καλό ξεκίνημα βρίσκεται στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2. Ο τεχνικός του συλλόγου Σωτήρης Αντωνίου καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας την Κυριακή (5/12, 14:45) όπου δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους Δελαπόρτα και Ηλιάδη. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στην Mikriliga.com για την βαθμολογική θέση της ομάδας αλλά και το ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Αναλυτικά:
«Είναι ένα παιχνίδι Β’ Εθνικής και όλα τα ματς είναι δύσκολα. Έχουμε αισιοδοξία ως ομάδα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και στόχος είναι να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση παίρνοντας μια ακόμα νίκη στην χρονιά.
Η Ιεράπετρα είναι μια ομάδα που η εικόνα της είναι πολύ καλύτερη από την βαθμολογική της θέση. Η ομάδα μας είναι αήττητη στα πρώτα ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Super League 2».
Αναφορικά με την αλλαγή της έδρας της αναμέτρησης ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε:
«Όταν δεν παίζει μια ομάδα στην έδρα της είναι καλό για τον φιλοξενούμενο και εμείς πλέον δεν νομίζουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας αλλά σε ουδέτερο γήπεδο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου