Αθλητικά

Τον Ιούνιο οι εξελίξεις

Η απόλυτη στασιμότητα επικρατεί στα θέματα του Κολοσσού ΒΑΠ από την άποψη ότι δεν έχει γίνει ακόμη το διοικητικό συμβούλιο, οπότε δεν κινείται φύλλο σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος τα πάντα παραμένουν «παγωμένα» και κατά τα φαινόμενα οι εξελίξεις θα αρχίσουν να… τρέχουν τον προσεχή Ιούνιο. Αυτό σημαίνει ότι οι «θαλασσί» δεν βιάζονται ιδιαίτερα και άλλωστε δεν συντρέχει και σοβαρός λόγος για να κινηθούν γρήγορα. Μάλιστα εκκρεμεί ακόμη και η συνάντηση με τον Μιχάλη Κουταλιανό, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο τουλάχιστον με την παραμονή του Ροδίτη προπονητή στο τιμόνι της ομάδας. Από κει και πέρα και εφόσον ο 37χρονος κόουτς συνεχίσει κανονικά το έργο του, θα εισηγηθεί για την παραμονή ορισμένων αθλητών, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμβόλαιο με τον Κολοσσό ΒΑΠ έχουν πέντε αθλητές για τη νέα χρονιά. Πρόκειται για τον Άγγελο Τσάμη, τον Χριστόφορο Στεφανίδη, τον Νώντα Παπαντωνίου, τον Σάββα Ματσαμά και τον Γιώργο Δανά, οι οποίοι λογικά θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο «Βενετόκλειο».
Από κει και πέρα βέβαια τις περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνει στο νησί έχει ο Γιάννης Γεωργαλλής, ενώ θετική θα είναι η εισήγηση και για τον Κώστα Κακαρούδη, ο οποίος προσέφερε περισσότερα πράγματα από το Νέστορα Κόμματο στη θέση του πάουερ-φόργουορντ. Για τους τρεις Αμερικανούς τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αν και οι Ροδίτες επιθυμούν τουλάχιστον την παραμονή του Τρέβις Σίμπσον και του Τέιλορ Σμιθ. Ειδικά ο δεύτερος φέτος αποδείχθηκε «λίρα εκατό» και αναμένεται να μπει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Προς το παρόν και οι δύο βρίσκονται στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Αμερική, ενώ ο πρώτος πρόκειται να δοκιμαστεί και στο summer league των Atlanta Hawks. Για τον Μπράιαν Χόπκινς τα πράγματα μάλλον μοιάζουν πιο δύσκολα, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει απόλυτα ότι αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον Κολοσσό ΒΑΠ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου