Αθλητικά

Οι “μάχες” στο τοπικό μπάσκετ!

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ… Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Λέρο για το εφηβικό πρωτάθλημα, με τον Πανιώνιο Λέρου να παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση κόντρα στην Α.Ε. Δικαίου, που επίσης θέλει τη νίκη για να προλάβει το… τρένο για το φάιναλ-φορ. Από κει και πέρα στο «Βενετόκλειο» για το παιδικό πρωτάθλημα, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θα έχει εύκολο έργο κόντρα στη Γαλάζια Ακαδημία (εξ αναβολής παιχνίδι), ενώ αναβλήθηκε το παιχνίδι των παμπαίδων Α.Ο. Σταματίου- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Στην Κω ο Ιπποκράτης θα φιλοξενήσει την Ακαδημία Καλύμνου για τις παγκορασίδες, ενώ για τους παμπαίδες ο Έσπερος Κω Β’ θα παίξει με την Ακαδημία Καλύμνου. Μετά από δυόμισι περίπου μήνες στην Πάτμο ορίστηκε ξανά παιχνίδι, με τον τοπικό Ξάνθο να υποδέχεται σε εξ αναβολής παιχνίδι τον Ηρακλή 2000.
ΑΥΡΙΟ Α.Ο. ΣΥΜΗΣ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Ορίστηκε τελικά γι αύριο, το εξ αναβολής παιχνίδι των εφήβων ανάμεσα στον Α.Ο. Σύμης και τον Διαγόρα (όμιλος Ρόδου), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι αρχικά είχε αναβληθεί λόγω έλλειψης διαιτητών, ωστόσο θα μπορέσουν να ταξιδέψουν τελικά στη Σύμη ο Γιώργος Αντωνίου και η Δήμητρα Μελλίνη, οπότε η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά την προσεχή Κυριακή (11:00).
ΚΥΡΙΑΚΗ(06/02):
Δ.Κ.Γ. Σύμης (11:00): Α.Ο. Σύμης- Γ.Σ. Διαγόρας (Ε)
(Αντωνίου- Μελλίνη)
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (11:30): Γαλάζια Ακαδημία- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (Π)
(Φάκαρος- Καζουλλάκης)
Δ.Κ.Γ. Λέρου (12:30): Πανιώνιος Λέρου- Α.Ε. Δικαίου (Ε)
(Νικολάου- Μπουφίδης)
Πάτμος (16:00): Ξάνθος Πάτμου- Ηρακλής 2000 (Κ)
(Βάγγαλης)
Δ.Κ.Γ. Κω (17:00): Ιπποκράτης Κω- Ακαδημία Καλύμνου (ΠΚ)
(Τρουμούσης- Πατμίου)
Δ.Κ.Γ. Κω (18:30): Έσπερος Κω Β’- Ακαδημία Καλύμνου (ΠΠ)
(Τρουμούσης- Πατμίου)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου