Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Να διεκδικήσει ότι του αναλογεί

Μακριά από το νησί μας δοκιμάζεται στο πλαίσιο της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στο 2ο όμιλο (Νότιο) η ΠΑΕ Διαγόρας, καθώς σήμερα στις 15:00 θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης από την ΑΕΚ Β’.
Ο «γηραιός» προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την Κηφισιά που τον διατήρησε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, γι’ αυτό και το σημερινό παιχνίδι θεωρείται κομβικό.
Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν ότι η αναμέτρηση είναι δύσκολη, καθώς η ΑΕΚ Β’ διαθέτει καλή και ταλαντούχα ομάδα, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί από το παιχνίδι.
Το ιδανικό για την ΠΑΕ Διαγόρας θα είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, όμως και η ισοπαλία μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Η αποστολή του «γηραιού» αναχώρησε χθες το βράδυ, αεροπορικώς, για την Αθήνα, με τον Γιάννη Προβίδα να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού εκτός από τους γνωστούς τραυματίες εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα Κώστα Παπαδόπουλο και Δημήτρη Σκαφίδα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου