Αθλητικά

ΠΑΕ Ρόδος: Με πίστη για την νίκη

Σήμερα στις 15:00 η ΠΑΕ Ρόδος θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Τα «ελάφια» μετά την ήττα στην Ζάκυνθο, χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης, έτσι ώστε να μην βρεθούν σε ακόμα πιο δύσκολη βαθμολογική θέση.
Το νέο τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» έχουν πίστη στις δυνατότητες τους και θεωρούν ότι η σημερινή αναμέτρηση θα σημάνει την βαθμολογική αντεπίθεση της ΠΑΕ Ρόδος.
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «ελαφιών», δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Θανάση Παπάζογλου και τους τιμωρημένους Ίλια Μαρκόφσκι και Στέφανο Μαρτσάκη.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός και οι συνεργάτες του, κάλεσαν όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σήμερα στα αποδυτήρια έτσι ώστε λίγο πριν από την σέντρα να καταλήξουν στην βασική ενδεκάδα και στην εικοσάδα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία της ΠΑΕ Ρόδος ολοκληρώθηκε χθες στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου