Αθλητικά

Χάθηκε ο μεγάλος στόχος…

Ο μεγάλος στόχος του Ιπποκράτη Κω χάθηκε… Όπως είναι γνωστό, η κωακή ομάδα ήθελε διακαώς την Όλγα Χατζηνικολάου, η οποία όμως τελικά προτίμησε τον Πρωτέα Βούλας και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα της. Ο Ιπποκράτης είχε ενδιαφερθεί και επίσημα για την απόκτηση της πολύπειρης διεθνούς αθλήτριας, η οποία όμως χθες υπέγραψε στον Πρωτέα Βούλας και θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ιπποκράτη. Συγκεκριμένα, το «μπαμ» στο μεταγραφικό παζάρι της Α1 Γυναικών έκανε ο Πρωτέας Βούλας! Η ομάδα του Αλέκου Δάγλα ανακοίνωσε την απόκτηση της Όλγας Χατζηνικολάου για τον επόμενο χρόνο. Η πολύπειρη γκαρντ/φόργουορντ έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Αθηναϊκό τα χρόνια της παντοκρατορίας της ομάδας του Βύρωνα, ενώ έχει φορέσει ακόμη τη φανέλα του Παπάγου, της Ηλιούπολης, του Αστέρα Εξαρχείων, των Εσπερίδων, της Κάχα Ρουράλ και της Χιρόνα.
Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς Ελληνίδας γκαρντ Όλγας Χατζηνικολάου (1,81εκ.). Η αθλήτρια πλέον του Πρωτέα την σεζόν 2013-2014, αγωνίστηκε με την Χιρόνα στο Ισπανικό Πρωτάθλημα. Επίσης έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Α.Σ. Παπάγου, του Γ.Σ. Ηλιούπολης, του Αστέρα Εξαρχείων, των Εσπερίδων, του Αθηναϊκού, της Κάχα Ρουράλ. Ακόμη είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών από το 2001, ενώ έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα Ελλάδος (Εσπερίδες, Αθηναϊκός), 7 Κύπελλα Ελλάδος (Εσπερίδες, Αθηναϊκός) και το EUROCUP το 2010 με τον Αθηναϊκό».
Πλέον ο Ιπποκράτης Κω στρέφει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση της Αφροδίτης Κοσμά από τον Παναθηναϊκό και της Θάλειας Κασάπογλου. Με τις δύο αθλήτριες έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και οι Κώες φιλοδοξούν να αποκτήσουν τα δύο κορίτσια, τα οποία θα βοηθήσουν σημαντικά τη νέα προσπάθεια του Ιπποκράτη Κω. Από κει και πέρα οι Κώες καλούνται να βρουν και την αντικαταστάτρια της Νιβέιν Ρασίντ, η οποία δεν αποκλείεται να βρει θέση στο W.N.B.A.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου