Αθλητικά

ΠΑΕ Ρόδος: Στενεύουν τα περιθώρια, «τελικός» με ΑΕΚ Β’

Την… κάθετη πτώση της στο πρωτάθλημα της Super League 2 συνέχισε την Κυριακή η ΠΑΕ Ρόδος, η οποία γνώρισε νέα ήττα, αυτή την φορά από την Καλλιθέα με σκορ 2-0 στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου (Νότιου).
Τα «ελάφια» παρότι είχαν σχετικά καλή απόδοση, δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, αγωνιζόμενα και πάλι με τον κεντρικό αμυντικό Όγκεστ Σουλάι στην θέση του τερματοφύλακα (είχε αγωνιστεί και στο τοπικό ντέρμπι με το Διαγόρα).
Με την συγκεκριμένη ήττα οι «πράσινοι» διατηρήθηκαν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και πλέον τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν, με τα «ελάφια» να χρειάζονται συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να σώσουν την παρτίδα.
Την Τετάρτη στις 15:00 η ΠΑΕ Ρόδος θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας την ΑΕΚ Β’ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι να έχει τον χαρακτήρα του τελικού, καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αφού σε αντίθετη περίπτωση οι «πράσινοι» θα μπλέξουν σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες.
Ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου, οι συνεργάτες του αλλά και οι ποδοσφαιριστές θεωρούν ότι ήρθε η στιγμή η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες, που θα αποτελέσει το έναυσμα για την εξασφάλιση της παραμονής.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, έπειτα από την αρθροσκόπηση που υπεβλήθη, με τον έμπειρο επιθετικό να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.
Ο Χρήστος Θεοδωράκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αναμένεται να… σφίξη τα δόντια και να αγωνιστεί. Στο στρατόπεδο της Ρόδου υπάρχουν κι άλλα προβλήματα τραυματισμών σε ποδοσφαιριστές, με την συμμετοχή τους να ξεκαθαρίζει το πρωί της Τετάρτης.
Όσον αφορά στις προπονήσεις, το χθεσινό πρόγραμμα που διεξήχθη στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα.
Σήμερα οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει ΑΕΚ Β’, με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου