Αθλητικά

Οι έδρες και οι ημερομηνίες στα F-F!

Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες των φάιναλ-φορ για την ανάδειξη των πρωταθλητών Δωδεκανήσου. Η αρχή θα γίνει με την τελική φάση των παίδων (2-3 Απριλίου στην Κω), η συνέχεια με των εφήβων (πιθανότατα στην Ιαλυσό) και των νεανίδων στις 9 και 10 Απριλίου (στην Κω) και το τελευταίο φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί για τις κορασίδες στις 7 και 8 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα γίνει αγώνας δρόμου για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα εφήβων και νεανίδων, αφού από 16 έως 20 Απριλίου, οι πρωταθλητές μας πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα για την προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Το 12sports σας παρουσιάζει αναλυτικά, τις ημερομηνίες και τις έδρες:
ΤΑ ΦΑΪΝΑΛ-ΦΟΡ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΠΑΙΔΕΣ (2-3 Απριλίου, Δ.Κ.Γ. Κω, διοργανωτής Έσπερος Κω)
ΕΦΗΒΟΙ (9-10 Απριλίου Δ.Κ.Γ. Ιαλυσού, διοργανωτής Γ.Α.Σ. Ιάλυσος)
ΝΕΑΝΙΔΕΣ (9-10 Απριλίου Δ.Κ.Γ. Κω, διοργανωτής Ιπποκράτης Κω)
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (7-8 Μαΐου, Ρόδος)
ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΙΑΛΥΣΟ ΚΑΙ ΚΩ
Δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα για τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ.. Για την Α’ Κατηγορία (όμιλος Ρόδου), ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θα φιλοξενήσει την Κάρπαθος Basketball, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη γοήτρου για να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Για τους έφηβους (όμιλος νήσων), ο Φοίβος Κω αναμένεται να κερδίσει τον Ιπποκράτη Κω, που είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Δ.Κ.Γ. Ιαλυσού (21:00): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Κάρπαθος Basketball (Α)
(Φάκαρος- Μελλίνη)
Δ.Κ.Γ. Κω (21:30): Ιπποκράτης Κω- Φοίβος Κω (Ε)
(Νικολάου- Πατμίου)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου