Αθλητικά

ΠΑΕ Ρόδος: «Τέλος» Σταματελόπουλος και Μαρκόφσκι

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Ρόδος αποτελούν ο Αποστόλης Σταματελόπουλος και ο Ίλια Μαρκόφσκι.
Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από το ρόστερ των «ελαφιών» μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο σύλλογο.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν, ότι Σταματελόπουλος και Μαρκόφσκι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα εδώ και αρκετές ημέρες, γι αυτό και δεν βρίσκονταν στην αποστολή της ΠΑΕ Ρόδος στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League 2.
Επομένως, οι επιλογές για τον προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου περιορίζονται κι άλλο, με τον έμπειρο τεχνικό να χάνει δυο από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του.
Στα αγωνιστικά
Παρά τα όσα έχουν προκύψει στο σύλλογο, οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ηρόδοτο στο πλαίσιο της 26γς αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο).
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου.
Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν σήμερα και την Παρασκευή, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει η αποστολή για την Κρήτη, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται την ίδια ημέρα, είτε στο νησιού μας, είτε σε γήπεδο της Κρήτης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου