Αθλητικά

ΠΑΕ Ρόδος: Εξοντωτική «καμπάνα», προχωρά σε έφεση

Πολύ βαριά «καμπάνα» επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Ρόδος, που ουσιαστικά την φέρνει ένα βήμα από τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε τα «ελάφια» με αφαίρεση 8 βαθμών και πρόστιμο 60.000 ευρώ για την υπόθεση με τις πλαστές κάρτες υγείας στο περσινό παιχνίδι με την Σαντορίνη. Η ποινή που επιβλήθηκε στους «πράσινους» είναι εφέσιμη, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τότε γενικός αρχηγός Νικήτας Μαλλιάκας αθωώθηκε. Με αυτά τα δεδομένα, η Ρόδος από τους 23 βαθμούς πέφτει στους 15, όσους δηλαδή έχει και η ουραγός του 2ου ομίλου (Νότιου) της Super League 2, Ζάκυνθος και ουσιαστικά αποχαιρετάει την κατηγορία.
Πάντως, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ρόδος θα καταθέσουν έφεση, προκειμένου να ανατρέψουν την αρχική απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, προκειμένου η ομάδα να παλέψει μέχρι τέλους, εντός αγωνιστικών χώρων, την παραμονή της στην κατηγορία.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν τα «ελάφια», αναφέρονται τα εξής:
«Η Ρόδος μας ενώνει! Ενωμένοι όλοι θα δώσουμε την τελική μάχη στη πλέον άδικη, άγαρμπη και υπολογισμένη αφαίρεση βαθμών αν και άλλα είχε εισηγηθεί η Επιτροπή της ΕΠΟ. Θεωρούμε πως η αδικία δεν μας πτοεί, ούτε βέβαια ακόμη και το ατιμώρητο για το άτομο που κατάφερε να ξεγελάσει όλους εις βάρος της ιστορίας της ομάδας μας!
Θα το παλέψουμε: Διοίκηση και παίκτες, μαζί με τους φίλους της ομάδας μας, θα είμαστε ως το τέλος ενωμένοι και με απόφαση να κερδίσουμε κάθε μάχη!
Άμεσα θα κατατεθεί η απαιτούμενη έφεση και θα πάμε όπου χρειαστεί για τη δικαίωσή μας! Είναι αδιανόητο αυτός που πλαστογράφησε και έβαλε την ομάδα σε περιπέτειες να αθωώνεται για μια εκδρομή του στη Σύμη όταν όλοι καλά γνωρίζουμε πως αυτός ήταν η αιτία!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου