Αθλητικά

Υποβιβασμός για την Α.Ε. Δικαίου!

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα η Α.Ε. Δικαίου. Η κωακή ομάδα ηττήθηκε εύκολα στο Μαρούσι από την τοπική Νίκη (74-52) και σε συνδυασμό με τη νίκη του Α.Ο. Ερμιονίδας με 69-65 επί του Α.Ο.Κ. Χαλανδρίου, παίρνει το δρόμο της επιστροφής στα τοπικά πρωταθλήματα. Η κωακή ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην Κοκκινιά και ηττήθηκε, το δώρο από την Ερμιονίδα δεν ήρθε, κι έτσι η άτυχη φέτος Α.Ε.Δ. υποβιβάζεται στα τοπικά πρωταθλήματα, πετυχαίνοντας μάλιστα και οκτώ νίκες στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Παρά το καλό ξεκίνημα των Κώων, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού η Νίκη Αμαρουσίου ήταν καλύτερη, ξέφυγε στο σκορ και πήρε τη νίκη, ”ρίχνοντας” την Α.Ε. Δικαίου στα τοπικά πρωταθλήματα.
Τα δεκάλεπτα: 12-17, 34-26(ημ.), 49-36, 74-52
Διαιτητές: Κατσαπρακάκης- Ξυλάς
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Ζωντός): Πετρίδης 6(2), Βαφιάς 14(4), Χατζηχαραλάμπους, Γεωργακόπουλος 15(4), Κυπριτζόγλου 13(3), Τσιάτσιος, Κούνας 8, Σελούλης, Δέλλιος 21(2), Μαυρομανωλάκης, Τσακίρης.
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Παπούλης): Βάση 7(1), Δρόσος, Τρύπας 14(4), Γεωργαδάκης 2, Τρίτσαρης 4, Παρβαντωνάκης 8(2), Χατζηγιακουμής 5(1), Χαρίσης 4, Λάμπρου 4, Χατζησταμάτης 4(1), Χλαπάνης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου