Αθλητικά

Ροδήλιος: Με πέντε αθλητές και αθλήτριες στην Χαλκιδική

Από σήμερα 15 Απριλίου έως και την Κυριακή 17/4 θα διεξαχθεί στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, σε πέντε κατηγορίες.
Ο Ροδήλιος θα συμμετέχει με τέσσερις αθλητές και μία αθλήτρια. Πρόκειται για την Λυδία Μούτσιου, τον Μιχάλη Σαββάκη, τον Ιάκωβο Κούρο, τον Μαρτίνο Μούτσιο και τον Αριστείδη Κουτούνη.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του νησιού μας αναφέρονται τα εξής:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής-Θεσσαλονίκης ‘’ΘΕΡΜΑΛΙΑ’’, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, τον Α.Σ. Ποδηλάτης και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, διοργανώνει στις 15, 16 και 17 Απριλίου 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στις κατηγορίες Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, στον Δήμο Κασσάνδρας Χαλκιδικής .
Δήλωσαν συμμετοχή 64 ποδηλάτες στο σύνολο από 26 σωματεία – μέλη της ΕΟΠ.
Το Ροδήλιο θα εκπροσωπήσουν πέντε αθλητές και συγκεκριμένα ο Μιχάλης Σαββάκης , ο Ιάκωβος Κούρος , ο Αριστείδης Κουτούνης , ο Μαρτίνος Μούτσιος και η Λυδία Μούτσιου. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου