Αθλητικά

Διγενής: Δεν βρέθηκε λύση, ζυμώσεις μέχρι τον Μάιο

Άκαρπη απέβη και η δεύτερη Γενική Συνέλευση του Διγενή, καθώς ούτε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης συγκεντρώθηκε στην αίθουσα της κοινότητας Κοσκινού ο αριθμός των μελών που θα διασφάλιζε την ύπαρξη απαρτίας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι παράγοντες του σωματείου αναθεώρησαν την αρχική τους απόφαση, που προέβλεπε τη σύγκληση τρίτης Γ.Σ. τη Μεγάλη Δευτέρα και «παγώνουν» τις διαδικασίες μέχρι το τέλος Μαΐου, με την προσδοκία ο χρόνος να αποδειχθεί σύμμαχός τους και να καταφέρουν κερδίσουν τα δύο μεγάλα στοιχήματα που έχουν ενώπιόν τους.
Το πρώτο αφορά στον άνθρωπο που θα αναλάβει τις ευθύνες του μπροστάρη, καλύπτοντας το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Αντώνη Διακάκη από την προεδρία, ενώ το δεύτερο έχει στο επίκεντρό του την ενίσχυση του διοικητικού σχήματος με νέα πρόσωπα, τα οποία και θα διασφαλίσουν πως ο σύλλογος θα έχει τις δυνάμεις να πορευτεί στο μέλλον μέσα σε συνθήκες ασφάλειας.
Επιπλέον, επισημαίνεται για άλλη μία φορά η ανάγκη ο Διγενής να αποκτήσει μεγαλύτερη, έμπρακτη στήριξη από την τοπική κοινωνία.
Όπως λέγεται στα Κοσκινού, ναι μεν υπάρχει αισιοδοξία πως αργά ή γρήγορα το σωματείο θα βρει τις ζητούμενες απαντήσεις, ωστόσο δεν παύει η σημερινή ρευστή κατάσταση, σε συνδυασμό με την μικρή προσέλευση μελών στις δύο Γενικές Συνελεύσεις, να προβληματίζει και να γεννά ερωτηματικά.
Αρκετοί από τους παράγοντες του απερχόμενου Δ.Σ. έχουν τη διάθεση να παραμείνουν, με στόχο να συνεχίζουν το έργο τους χτίζοντας πάνω στις στέρεες βάσεις των προηγούμενων ετών, όμως θα χρειαστούν βοήθεια και στήριξη.
Τις οριστικές εξελίξεις περιμένει και ο προπονητής Τάκης Μπεκιάρης. Ο ίδιος έχει τη διάθεση να συνεχίσει, οι παράγοντες του συλλόγου εμφανίζονται κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από τη δουλειά του και αν δεν υπήρχε ανοιχτό το διοικητικό, οι δύο πλευρές θα είχαν ήδη δώσει τα χέρια, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Αν ο Διγενής βρει έγκαιρα την άκρη και δεν αλλάξει τη φιλοσοφία του, το πλέον πιθανό είναι ο Τάκης Μπεκιάρης να παραμείνει στο πόστο του στην τεχνική ηγεσία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου