Αθλητικά

Βάτι: Η φετινή έξοχη σεζόν, δίνει το στίγμα για την επόμενη

Δεν θα μπορούσε να αισθάνεται περισσότερο ικανοποιημένος ο Γιάννης Καμπούρης για την παρουσία του Διαγόρα Βατίου στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Ο έμπειρος τεχνικός είδε την ομάδα του να παίζει σωστά δομημένο και σε πολλά παιχνίδια καλό ποδόσφαιρο, να εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ της διοργάνωσης και να την ολοκληρώνει με αξιοπρέπεια, χωρίς να παρεκκλίνει από μία εδώ και χρόνια παγιωμένη φιλοσοφία, που τη θέλει να αποφεύγει τις δαπανηρές μετεγγραφές και να δίνει έμφαση στο καλό κλίμα και στη δημιουργία.
Όπως δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» της νότιας Ρόδου στη «δσπορ», η φετινή αγωνιστική περίοδος ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για την επόμενη, καθώς ο στόχος είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός, να γίνουν οι απαραίτητες στοχευμένες προσθήκες και η ομάδα να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Στην παρούσα φάση, οι Βατενοί ξεκουράζονται και θα είναι έτοιμοι να επανεκκινήσουν περί τα μέσα Ιουνίου:
«Η χρονιά ήταν απολύτως επιτυχημένη, θα έλεγα και με το παραπάνω. Καταφέραμε να φτιάξουμε μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική με υψηλούς στόχους, με τη φιλοσοφία που μας διέπει όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα και ταυτόχρονα η επιθυμία να δημιουργηθεί το καλοκαίρι και πάλι μία ομάδα το ίδιο ανταγωνιστική και το ίδιο καλή.
Στόχος μας είναι να μείνουν τα παιδιά που μας βοήθησαν πραγματικά , πάντα μετά από κάποιες συζητήσεις που θα κάνουμε. Έχουμε κάποιους μετεγγραφικούς στόχους, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Στην παρούσα φάση ξεκουραζόμαστε και φορτίζουμε τις μπαταρίες μας, με την προοπτική μέσα στον Ιούνιο να ξαναπιάσουμε δουλειά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου