Αθλητικά

Κλεάνθης: Αναγκαστικό «φρένο» και δουλειά από το… σπίτι

Ολιγοήμερο «φρένο», το οποίο επιβράδυνε τους ρυθμούς της καθημερινότητας, αναγκάστηκαν πατήσουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις τους. Ευτυχώς, οι πάντες περνάνε την περιπέτεια με ελαφρά συμπτώματα και σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι σε θέση να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους, ώστε να κλείσουν τις ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν στο ρόστερ, με το οποίο θα κυνηγήσει η ομάδα την επιστροφή της στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries. Η απαραίτητη προεργασία έχει γίνει, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Παραδεισιώτες είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν δύο μετεγγραφές και στη συνέχεια θα εστιάσουν σε άλλες τρεις, η μία εκ των οποίων θα αφορά στην κάλυψη της θέσης του τερματοφύλακα, η οποία αποδυναμώθηκε μετά τη συμφωνία του Παναγιώτη Ηλία με τον Ηρακλή Μαριτσών.
Διακαής πόθος των παραγόντων της διοίκησης και του Στάθη Φαρμακίδη είναι η επιστροφή του Άγγελου Χειμωνέττου, ο οποίος αγωνίστηκε στις αρχές της περασμένης σεζόν για λογαριασμό της ΑΕΡΑ, ωστόσο τραυματίστηκε και έχασε το υπόλοιπο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, με τους ανθρώπους του συλλόγου να αισιοδοξούν για την αίσια κατάληξή τους.
Στον αντίποδα, οι Παραδεισιώτες κατέγραψαν τρεις αναγκαστικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, που προφανώς θα τους ήταν ιδιαίτερα χρήσιμοι.
Ο Παναγιώτης Γιαννίκος μετακομίζει στην Κάρπαθο στο πλαίσιο της δουλειάς του και λογικά θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ποσειδώνα, ενώ τον δρόμο για την ομάδα της Κατταβιάς πήραν οι Κώστας Σταματίου και Χρήστος Διακοηλίας, καθώς μπορούν να συνδυάσουν καλύτερα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους αγωνιζόμενοι σε ομάδα, η οποία εδρεύει στην πόλη της Ρόδου.
Τέλος, κανονικά συνεχίζει τη λειτουργία του το στέκι του Κλεάνθη, στην κεντρική πλατεία του Παραδεισίου. Η κίνηση παραμένει ικανοποιητική και στον σύλλογο εκτιμούν, πως θα αρχίσει να κορυφώνεται από τις 10 Ιουλίου και μετά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου