Αθλητικά

Σε φουλ ρυθμούς οι ετοιμασίες για το Billie Jean King Cup

Οι διεργασίες για το Billie Jean King Cup προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και μάλιστα είναι πλέον έτοιμα και τα αναμνηστικά μπλουζάκια για το διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 26 έως 30 Ιουλίου. Όπως μπορείτε να δείτε τα μπλουζάκια της διοργάνωσης θα είναι μπλε και άσπρα και θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του τουρνουά. Παράλληλα θα υπάρξουν κι άλλα αναμνηστικά δώρα από τη διοργάνωση της Ρόδου, η οποία πλέον μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της. Τις επόμενες μέρες θα παραδοθεί και το νέο χωμάτινο γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, ενώ θα τοποθετηθεί και η νέα κερκίδα από την οποία ο φίλαθλος κόσμος θα παρακολουθεί τα παιχνίδια.
Παράλληλα συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το τελετουργικό της έναρξης, με την παρέλαση των Εθνικών ομάδων κοριτσιών U16, ενώ παράλληλα την Τρίτη 26 Ιουλίου θα γίνει η συνέντευξη Τύπου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς και η κλήρωση των αγώνων. Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του Billie Jean King Cup θα διεξαχθεί από 27 έως 29 Ιουλίου και διοργανωτές είναι ο Ρ.Ο.Α., η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ., η Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε., το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου