Αθλητικά

Τετραπλή ανανέωση και μετεγγραφή

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Κολοσσού Κάστρου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή, Γιώργου Ξύπα.
Ο σύλλογος της Παλιάς Πόλης, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τέσσερις ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ και ταυτόχρονα, προχώρησε σε ακόμα μία μετεγγραφική κίνηση.
Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Κολοσσού Κάστρου θα αγωνίζονται και στη νέα σεζόν, ο επιθετικός Τηλέμαχος Πάττας, ο αμυντικός Γιώργος Θεοδώρου, ο μέσος Στέργος Κοσμάς και ο αμυντικός μέσος, Γιάννης Γεωργαλίδης.
Οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με τη διοίκηση του συλλόγου, τακτοποίησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες και έβαλαν τις υπογραφές τους στα νέα τους συμβόλαια.
Η πιο δύσκολη περίπτωση, ήταν αυτή του Τηλέμαχου Πάττα, καθώς ο έμπειρος φορ βρισκόταν στο στόχαστρο άλλων ομάδων της Α’ Κατηγορίας.
Ωστόσο λύθηκε το θέμα που είχε προκύψει με τον Κολοσσό Κάστρου, και ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε να παραμείνει ενόψει της νέας σεζόν.
Από εκεί και πέρα, η μετεγγραφή σχετίζεται με τον Γιάννη Καστανίδη.
Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Ασκληπειού, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Κολοσσού Κάστρου, όπου έφτασαν σε συμφωνία για συνεργασία ενός χρόνου.
Με την απόκτησή του ο σύλλογος της Παλιάς Πόλης, ενισχύεται σημαντικά στην αμυντική του γραμμή και πλέον οι άνθρωποί του, στρέφουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες μετεγγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου