Αθλητικά

Μία από τα ίδια

Όπως έγραψε η «δσπορ», το βράδυ του Σαββάτου αναμενόταν η τελευταία προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΣ Ασκληπειού, προκειμένου να διεξαχθούν εκλογές, για να οδηγηθεί ο σύλλογος στα επόμενα χρόνια.
Όμως ούτε και αυτή η προσπάθεια, στέφθηκε με επιτυχία, αφού και πάλι δεν προέκυψε απαρτία των μελών και δεν υπήρχε η δυνατότητα να διεξαχθούν οι εκλογές.
Πλέον ο ΠΑΣ Ασκληπειού, βρίσκεται σε αδιέξοδο, με τους ανθρώπους της ομάδας να καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον της ομάδας.
Όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ», στο μυαλό τους βρίσκονται δύο ενδεχόμενα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το πρώτο είναι, να κατέβει ο ΠΑΣ στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την Εφηβική του ομάδα και το δεύτερο να μη δηλώσει καθόλου συμμετοχή στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι όποιες αποφάσεις, θα παρθούν μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου, έτσι ώστε οι Ασκληπενοί να γνωρίζουν, το τι θα γίνει στη νέα σεζόν.
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο ΠΑΣ Ασκληπειού, γράφει μια από τις μελανότερες σελίδες της ιστορίας του .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου