Αθλητικά

Κατταβιά: Στρώθηκαν στη δουλειά, θέτοντας τον πήχη ψηλότερα

Μία πρώτη γεύση από τα δύσκολα που τους περιμένουν μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries πήραν το απόγευμα της Δευτέρας στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο οι ποδοσφαιριστές της Κατταβιάς, καθώς έκαναν την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας τους. Ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» της νότιας Ρόδου Άκης Γεωργίου, έπιασε δουλειά το ίδιο κεφάτα με τους παίκτες του, περιγράφοντας το πλαίσιο αρχών, εντός του οποίου θέλει να λειτουργήσει το συγκρότημά του:
«Η καλή ημέρα λένε, φαίνεται από το πρωί. Οπότε η καλή προετοιμασία, η σωστή νοοτροπία και η σωστή λειτουργία μίας ομάδας πρέπει να φαίνονται και να γίνονται ξεκάθαρα από την πρώτη ημέρα. Η Α.Ε. Κατταβιάς διαθέτει εδώ και χρόνια ένα σύνολο ανταγωνιστικό και μαχητικό, το οποίο δύσκολα παραδίδεται σε αντίπαλο. Πλέον, σε αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να ανεβάσουμε επίπεδο όσον αφορά την ποιότητα, την επιθυμία για διάκριση, το κίνητρο σε καθημερινή βάση, την αντοχή σε υψηλούς ρυθμούς και τη νοοτροπία νικητή, την οποία τα παιδιά θα πρέπει να την έχουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους για να μπορέσουν να διεκδικήσουν πράγματα τόσο στο γήπεδο, αλλά και εκτός γηπέδου.
Η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική σε κάθε προπόνηση για να μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε κάθε επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Υπάρχει ταλέντο, υπάρχει εμπειρία, υπάρχει σεβασμός, υπάρχουν ρόλοι οι οποίοι θα είναι ξεκάθαροι και με βάση αυτούς, με την ταυτόχρονη συμβολή της διοίκησης, η φετινή Κατταβιά θα προσπαθήσει να βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο, κάνοντας και εύκολο το δικό της έργο μέσα στο γήπεδο. Μία ομάδα που θα τρέχει συνέχεια, που θα κάνει φάσεις, που θα πιέζει σωστά, προσφέροντας χαμόγελο σε αυτούς που θα έρθουν να βλέπουν αυτά τα παιδιά. Όμως για να γίνει αυτό, οι πρώτοι που θα απολαμβάνουν αυτό που κάνουν θα είναι οι ποδοσφαιριστές».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου