Τοπικές Ειδήσεις

Προσωρινός ανάδοχος του έργου της αποκομιδής απορριμμάτων η ένωση εταιρειών ENACT Α.Ε – ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.

Στην τελική ευθεία εισέρχεται αύριο η διαδικασία της ανάθεσης του έργου αποκομιδής των απορριμμάτων στις 10 δημοτικές ενότητες στο νησί της Ρόδου σε ιδιωτικό φορέα.
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρόδου, όπως έγραψε η «δημοκρατική», κλήθηκε σε συνεδρίαση για να εγκρίνει μεταξύ άλλων το δεύτερο πρακτικό της επιτροπής του διεθνούς διαγωνισμού μετά την αποσφράγιση και αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών.
Στόχος είναι η ανάδειξη αναδόχου της συμφωνίας – πλαίσιο για την «Παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθαριότητας, καλλωπισμού, πρασίνου & ευταξίας του Δήμου Ρόδου» και μόνο για το ΤΜΗΜΑ 01: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗΣ ΚΑΔΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΡΟΔΟΥ, Δ.Ε. ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ, Δ.Ε. ΛΙΝΔΟΥ, Δ.Ε. ΚΑΜΕΙΡΟΥ, Δ.Ε. ΑΤΑΒΥΡΟΥ», εκτιμώμενης αξίας 25.049.010,04 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24% για τέσσερα (04) έτη, καθώς και για το ΤΜΗΜΑ 02: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗΣ ΚΑΔΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΙΑΛΥΣΟΥ, Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Δ.Ε. ΑΦΑΝΤΟΥ, Δ.Ε. ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ, Δ.Ε. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» εκτιμώμενης αξίας 22.205.552,78 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24% για τέσσερα (04) έτη με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.
Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού προκρίθηκε η ένωση εταιριών ENACT Α.Ε – ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.
Για το πρώτο τμήμα του διαγωνισμού η προσφορά της ανήλθε στο ποσό των 24.993.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και για το δεύτερο τμήμα στο ποσό των 22.788.960 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Η επιτροπή του διαγωνισμού γνωμοδότησε και εισηγείται στην Οικονομική Επιτροπή την έγκριση και αποδοχή του Πρακτικού ΙΙ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΑΣΕΙ ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ – ΤΙΜΗΣ, και την ανάδειξη ως προσωρινού αναδόχου της σύμβασης την ένωση εταιρειών ENACT Α.Ε. – ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου