Τοπικές Ειδήσεις

Μια νέα επικοινωνιακή πολιτική εγκαινιάζει ο Δήμος Ρόδου

Μια νέα επικοινωνιακή πολιτική εγκαινιάζει ο Δήμος Ρόδου μετά την ανάθεση του συγκεκριμένου έργου στον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Ταρασλιά ο οποίος χθες απηύθυνε επιστολή στους συναδέλφους του αντιδημάρχους, στους εντεταλμένους συμβούλους και στους προέδρους οργανισμών και επιχειρήσεων.
Το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά την απόφαση του δημάρχου μας Αντώνη Καμπουράκη, όπου μου ανατίθενται τα καθήκοντα επικοινωνίας του Δήμου Ρόδου και ορίζομαι εκπρόσωπος Τύπου, θεώρησα σημαντικό να επικοινωνήσω μαζί σας ώστε να ξεκινήσουμε μια στενή συνεργασία με στόχο την βελτίωση της ενημέρωσης των πολιτών για το σπουδαίο έργο και τις πρωτοβουλίες του δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.
Επειδή θα κληθώ να απαντώ σε θέματα αρμοδιότητάς σας από τα ΜΜΕ και ταυτόχρονα να προετοιμάσω ένα αρχείο έργων και δράσεων της Δημοτικής Αρχής, θα επικοινωνήσω με τον κάθε έναν σας προσωπικά και θα επισκεφτώ τις Διευθύνσεις, τα Τμήματα, τους Οργανισμούς και τις Επιχειρήσεις του Δήμου τις οποίες διοικείτε, προκειμένου να ενημερωθώ για το έργο σας και τον προγραμματισμό σας.
Με ιδιαίτερη χαρά μπορώ να υποστηρίξω όποιον επιθυμεί στην προώθηση των συνεντεύξεων που πραγματοποιεί και των δελτίων τύπου που εκδίδει. Ο ρόλος μου θα είναι επικουρικός και σε πολλές περιπτώσεις συντονιστικός μεταξύ των συναδέλφων. Οι αναρτήσεις σας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης είναι προσωπική σας υπόθεση.
Ένας φιλόδοξος στόχος, τον οποίο θα ήθελα επίσης να επικοινωνήσουμε, είναι η μητροπολιτική υπόσταση της Ρόδου, που αποτελεί τον μεγαλύτερο νησιωτικό Δήμο και 9ο σε μέγεθος στην Ελλάδα, αφού οι δυνατότητες που ανοίγονται για την περιοχή μας είναι τεράστιες. Ειδικότερα μετά την έγκριση του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου 2021-2027, όπου η διάθεση οικονομικών πόρων θα μας επιτρέψει να εντάξουμε ακόμα περισσότερα έργα για το νησί μας.
Με την καταλυτική προσωπική παρέμβαση του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη και τη σκληρή δουλειά της Δημοτικής Αρχής, έχουμε ήδη δρομολογήσει έργα που βάλτωναν για δεκαετίες (Εθνικό Θέατρο, Νέα Αγορά κλπ).
Επομένως είναι στο χέρι μας να θέσουμε σημαντικούς στόχους και να τους πετύχουμε. Η λάμψη της Ρόδου δεν αποτελεί μια απλή επικοινωνιακή φράση, αλλά σηματοδοτεί την εσωτερική μας διάθεση ώστε να βρει η Ρόδος τη θέση που της αξίζει.
Με εκτίμηση,Αντιδήμαρχος
ΕπικοινωνίαςΚωνσταντίνος  Σ. Ταρασλιάς»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Πολίτης    03.09.2022 13:12

    Περάσανε τα χρόνια που ακούγαμε θα θα θα
    Έργα δεν βλέπουμε
    Όλοι οι δρόμοι είναι χάλια (ούτε οι προηγούμενοι έκαναν τίποτα για να είμαστε δίκαιοι)
    Τα χωριά ξεχασμένα και αφημένα στην τύχη τους (ότι κάνουν οι πρόεδροι με εθελοντές)
    Απλά πράγματα ζητάνε οι πολίτες και όχι λόγια
    Δείτε και λίγο απέναντι την Περιφέρεια που κάνει έργα σε χρόνο ρεκόρ
    Και πολλά έργα που έπρεπε να είχατε κάνει εσείς κάνει η Περιφέρεια
    Αφήστε τα λόγια
    Εργα
    Να μιλάνε τα έργα
    Εως τώρα δεν …..

Σχολιασμός άρθρου