Αθλητικά

Ρόδος: Αγιασμός σε όλα τα τμήματα

Ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης για όλα τα τμήματα του Α.Σ. Ρόδος.
Το «παρών» έδωσαν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής, η διοίκηση, φίλοι του συλλόγου, γονείς, όπως και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης.
Πλέον και με την ευλογία της εκκλησίας, ενωμένη η οικογένεια των «ελαφιών» στρέφει το βλέμμα της στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση από τους «πράσινους» αναφέρονται τα εξής:
«Την Τετάρτη έγινε ο αγιασμός της ομάδας μας, όλη η οικογένεια της Ρόδου μαζεμένη στο σπίτι μας, στα γραφεία του Αγίου Δημητρίου.
Όλοι ήταν παρόντες, αθλητές, προπονητές, η διοίκηση και η ακαδημία. Συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος, γονείς, φίλοι της ομάδας, ο βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης, ο περιφερειακός σύμβουλος Χαράλαμπος Κόκκινος, ο δημοτικός σύμβουλος Σάββας Διακοσταματίου, διαιτητές και παράγοντες φίλων σωματείων».
Στο γήπεδο Μαριτσών το φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο Α.Σ. Ρόδος προγραμμάτισε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών.
Αρχικά το φιλικό παιχνίδι αναμενόταν να διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, όμως λόγω των εργασιών που γίνονται το γήπεδο δεν είναι διαθέσιμο. Τελικά η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Μαριτσών, στις 16:30, προκειμένου ο Νίκος Κουρμπανάς να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία των «ελαφιών» συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου