Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Εντατική δουλειά και Κυριακή στο «Οικονομίδειο»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία της ΠΑΕ Διαγόρας ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου (Τετάρτη 5/10 στις 16:00 στο «Οικονομίδειο») αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής διεξήχθη το πρωί στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τον Πάρη Ανδράλα και τους συνεργάτες του, να επικεντρώνονται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με το νεαρό τεχνικό να μην χαρίζεται στους ποδοσφαιριστές του, καθώς η προπόνηση θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.
Την Κυριακή οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν στο «Οικονομίδειο», στο γήπεδο δηλαδή που θα υποδεχθούν την προσεχή Τετάρτη τον Απόλλωνα Πόντου για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Πάρης Ανδράλας πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, έπειτα από συνεννόηση των ανθρώπων της ΠΑΕ Διαγόρας με τη διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να… πατήσουν το γήπεδο για να συνηθίσουν τον αγωνιστικό χώρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», δεν αποκλείεται μέχρι το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης ο «γηραιός» να προπονηθεί ακόμα μία φορά στο «Οικονομίδειο».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Διαγόρας δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τραυματισμούς και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του νεαρού τεχνικού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου