Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Συγκεντρωμένος στην τελική ευθεία

Το μεσημέρι (16:00) της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου η ΠΑΕ Διαγόρας κάνει… ποδαρικό στην σεζόν 2022-2023 με την πρώτη της επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, που δεν είναι άλλη από το παιχνίδι για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.
Οι «κυανέρυθροι» παρότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι αγωνιστικά, αφού η προετοιμασία τους βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Τετάρτης, στοχεύοντας σε μία καλή εμφάνιση και στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, αναγνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Απόλλωνας Πόντου που έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους στον Βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2.
Η προετοιμασία του «γηραιού» για την αναμέτρηση βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία, με τον Πάρη Ανδράλα και τους συνεργάτες του να υπολογίζουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.
Η προπόνηση της Δευτέρας διεξήχθη το πρωί στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τον τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Διαγόρας, να ρίχνει το βάρος σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας, σε τελειώματα φάσεων και σε στημένες μπάλες.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης, πιθανότατα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ταχύτητες, ασκήσεις ενεργοποίησης και χαλάρωμα.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι της Τετάρτης, όπου θα παρουσιαστεί η νέα ομάδα της ΠΑΕ Διαγόρας, η οποία… πέρασε από χίλια κύματα μέσα στο καλοκαίρι, μέχρι να αλλάξει διοικητική σελίδα, γλυτώνοντας από τα χειρότερα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου