Αθλητικά

Ρόδος: Αποφασίζουν για φιλικό παιχνίδι

Εδώ και ημέρες οι άνθρωποι της Ρόδου αναζητούν αντίπαλο προκειμένου να διεξαχθεί ακόμα μία φιλική αναμέτρηση μέσα στο σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Τα «ελάφια» είχαν επαφές με αρκετές ομάδες και το βράδυ της Παρασκευής αναμενόταν να πάρουν την οριστική τους απόφαση για το αν θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση και ποιος θα είναι ο αντίπαλος.
Από εκεί και πέρα, με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το απόγευμα το βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Νίκο Κουρμπανά και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδι στην κατοχή και στην κυκλοφορία.
Στο στρατόπεδο των «ελαφιών» δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από ορισμένους μικροτραυματισμούς που δεν εμπνέουν ανησυχία.
Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, οι «πράσινοι» συνεχίζουν να κοιτάνε την αγορά, έτσι ώστε εφόσον εντοπίσουν κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους, να ξεκινήσουν τις επαφές για την απόκτησή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου