Τοπικές Ειδήσεις

“Δίοδος”: Δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση κατά της έμφυλης βίας

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.00 π.μ. το Κέντρο Πρόληψης «Δίοδος», σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ρόδου και τη ΧΕΝ Ρόδου, θα υλοποιήσουν ανοιχτή δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση κατά της έμφυλης βίας.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί τοποθέτηση φωτογραφιών που προέκυψαν ως «προϊόν» από τα μέλη του εργαστηρίου φωτογραφίας του Ιδρύματος Σταματίου σε σταντ απέναντι από τον Πεζόδρομο Πλαστήρα οι οποίες και θα παραμείνουν για περίπου 1 μήνα.

Στη συνέχεια τα στελέχη της «Διόδου» θα πραγματοποιήσουν βιωματικές δραστηριότητες με μαθητές Β΄βάθμιας εκπαίδευσης, βασισμένες στο εκπαιδευτικό υλικό « Γνωρίζοντας την Αν –να» που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ΧΕΝ Ελλάδας και τη ΧΕΝ Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου