Ρεπορτάζ

Νέα απάτη με αγγελία πώλησης αγαθών στο «marketplace» του «facebook»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες ακόμη μια έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για τον εντοπισμό άγνωστου απατεώνα που με την χρήση απατηλής μικρής αγγελίας στο Facebook αφαίρεσε χρήματα από Ροδίτη.
Πιο συγκεκριμένα, την 17η Οκτωβρίου 2022 καταγγέλθηκε από έναν 52χρονο ημεδαπό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι την 4η Οκτωβρίου 2022 εντόπισε στο «marketplace» του «facebook» μία αγγελία για πώληση ενός αυτοκινήτου την οποία ανήρτησε άτομο με προφίλ το οποίο και κατονόμασε.
Μιλούσε με ένα άτομο σε κινητό τηλέφωνο και συμφώνησε για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην τιμή των 2.100 ευρώ.
Κατέθεσε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών το χρηματικό ποσό των 1.120 ευρώ σε άτομο και λογαριασμό που του υπέδειξαν την 8η Οκτωβρίου 2010 και ο δράστης δεν έστειλε το αυτοκίνητο και διέκοψε την επικοινωνία μαζί του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου