Ειδήσεις

Στ. Κουσουρνάς: Ο Δήμος δεν διαθέτει χώρο για τους μετανάστες

Επιστολή προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, με την οποία απαντά στο αίτημα για «εξεύρεση χώρου προσωρινής κράτησης παράνομων μεταναστών» έστειλε σήμερα ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς. Στην  επιστολή, η οποία επισυνάπτεται, ο κ. Κουσουρνάς επαναλαμβάνει τα αυτονόητα – ότι ο Δήμος Ρόδου δεν διαθέτει τέτοιο χώρο, ενώ παραθέτει και τη σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου.
Αναλυτικά, η επιστολή:
Σε απάντηση του παραπάνω σχετικού εγγράφου σας και στο αίτημα που διατυπώνετε, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ρόδου δεν διαθέτει χώρο προσωρινής κράτησης παρανόμων μεταναστών, εξάλλου δεσμευόμαστε με την υπ’ αρ. 633/17-10-2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία «εκφράζει την αντίθεση του για τη δημιουργία κέντρων υποδοχής και φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών στο νησί …» και την οποία σας επισυνάπτουμε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου